Hout

Naast natuursteen leveren wij ook HOUTEN producten. Naast dat HOUT kan worden verwerkt in één meubelstuk MET natuursteen, kunnen wij ook uitsluitend houten producten voor u maken. Houten keukens, bibliotheken, boekenkasten, slaapkamermeubels, badkamermeubels, salontafels, eettafels, accessoires enz. Alles op maat exact zoals u dat wenst.

Ook prachtige robuuste hout elementen zoals boomstammen, boomstronken, planken enz. kunnen worden geleverd als zelfstandig product of verwerkt in een product naar uw keuze. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een tafel met een boomstam als poot. Met een houten blad of een natuurstenen blad, het is altijd een prachtig geheel. TIJDLOOS, WARM en BELEVEN.

Wilt u echt gaan voor een uniek houtproduct of houten meubelstuk, kom dan eens langs voor DRIFTWOOD. Jarenlang in zeewater gedreven en heeft daardoor de meest prachtige vormen gekregen. Zelfs uit driftwood kunnen wij uw creatie maken zoals bijvoorbeeld een tafel (met bijvoorbeeld een glasplaat), banken, lampen, etc. Maar zeker puur natuur zijn het stuk voor stuk juweeltjes.