Natuursteen Verwarming

GEZONDHEID – NATUURLIJKE WARMTE volgens het principe van zonlicht

 

Afbeelding temparatuur verschillen verwarming         Afbeelding gezondheidsvoordelen Natuurstenen verwarming-2

 

Gezondere warmte, decoratief en hygienisch voor thuis EN op het werk. Zeker voor mensen met allergieen is een verwarming uit natuursteen een ideale oplossing doordat stof, mijten, bacterien en vuil zich niet kunnen nestelen in ruimtes die een traditionele radiator wel heeft. De natuurlijke luchtvochtigheid blijft behouden, geen schimmelvorming en allergie-vriendelijk. Daarnaast weet u uit ervaring hoe lastig het reinigen van een traditionele radiator is en hoe tijdrovend (als u dit goed wilt doen). Daarnaast kan roestvorming optreden en als gevolg daarvan kan de lak loslaten. Bij een natuurstenen verwarming is het een kwestie van een vochtig doekje over het gladde oppervlak halen aan voor- EN achterzijde.

De stralingswarmte die natuurstenen verwarming afgeeft, werkt als het principe van de zon. Het verwarmt niet alleen de lucht in het vertrek (zoals centrale verwarming – circulatie) maar ook de objecten in de ruimte, die hierdoor een warmteopslag worden. Deze warmte wordt ervaren als zeer aangenaam juist ook omdat geen “warm hoofd – koude voeten”-situatie ontstaat zoals bij een traditionele verwarming. Kortom COMFORT in optima forma.

Een natuurstenen verwarming werkt op elektriciteit. Zeker wanneer u zonnecollectoren heeft, is een elektrische verwarming zeer goedkoop in gebruik. Niet meer afhankelijk van olie- en gasprijzen, niet meer afhankelijk van wereldsituaties (spanningsgebieden). Ook de efficiente stralingswerking maakt het mogelijk de temperatuur in de ruimte met 2 graden te verminderen wat een energiebesparing oplevert. Ook het temperatuurverschil in de ruimte tussen het plafond en de grond is aanzienlijk kleiner waardoor een veel constantere temperatuur ontstaat. Daarnaast heeft u geen bouwhinder, geen waterleidingen, enz., u plaats de natuurstenen verwarming daar waar u het wilt. Natuurstenen verwarmingen gaan zeer lang mee (levensduur 30 -45 jaar), een CV-ketel heeft een gemiddelde levensduur van 15 jaar en is een dure aangelegenheid wanneer deze moet worden vervangen.

Uw verwarming gemaakt van natuursteen. Wij leveren natuurstenen verwarmingen die, indien u dit wenst, geheel uit dezelfde natuursteensoort en kwaliteit, perfect passen bij het natuursteen wat u gebruikt voor uw aanrechtblad, vloeren, etc. Doordat wij zowel aanrechtbladen, vloeren, tafel- en bureaubladen EN verwarming uit dezelfde steensoort leveren zijn alle elementen een eenheid. Uiteraard kunt u ook varieren met verschillende kwaliteiten, soorten en kleuren. Elke natuurstenen verwarming is naar uw eigen smaak te maken.

Een verwarming van natuursteen is buitengewoon eenvoudig te plaatsen doordat het werkt op het gewone stroomnet. U hoeft dus geen leidingsystemen door het huis aan te leggen, uitsluitend de natuurstenen verwarming dáár ophangen waar u dat wenselijk vindt. U kunt uw gehele huis inrichten met natuurstenen verwarming maar ook kunt u één verwarmingselement nemen op een plaats in uw huis waar u nog geen verwarming heeft. Ook wanneer u tijdens een verbouwing tot conclusie komt dat uw huidige radiator “in de weg zit”, kunt u heel eenvoudig een nieuwe plaats zoeken waar deze natuurstenen verwarming geplaatst kan worden, zelfs onder schuine daken.

Op natuurstenen verwarming kunnen wij, desgewenst, vrijwel elke afbeelding graveren zodat u een hele persoonlijke touch aan uw verwarming kunt geven.

Enkele standaard kwaliteit natuursteen geschikt voor natuurstenen verwarming.