INTENSIFIA TM is een ademende kleurverdieper met bescherming tegen water en olievlekken voor alle steensoorten: natuursteen, marmer, graniet, kalksteen, terrazzo, bestrating, klinkers, voegen, gevelstenen, tegels en beton.

Toepassingen:
kan gebruikt worden voor: • opritten, bestratingen, terrassen, tuinpaden, patio’s en garages • keukentabletten, badkamers, vloeren en wanden • arduinen venstertabletten • grafzerken, tuinornamenten en brievenbussen

Voordelen:

INTENSIFIA TM verdiept de kleur van de oppervlakken. INTENSIFIA TM brengt de originele kleur van tegels, klinkers terug. Beschermt ook steenoppervlakken tegen water en olievlekken, vuil, graffiti en voedselvlekken. Behandelde oppervlakken zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Ze blijven er langer als nieuw uitzien. Beschermt tegen efflorescentie, vries/ dooischade, lijstvorming en zoutaanvallen. Maakt het oppervlak weerbaarder tegen etsende zuren. Maakt de behandelde oppervlakken niet glad. Verbergt krassen. Het is een ademend product: waterdamp kan ontsnappen zodat het vocht niet gevangen zit onder of achter het behandelde oppervlak.