Als erkend dealer en applicator van Dry Treat, leveren wij reiniging- en impregneermiddelen voor uw natuurstenen producten (ook geschikt voor elke andere steensoort). Eveneens kunnen wij het reinigen en impregneren voor u uitvoeren.

 

Oxy-Klenza is een geconcentreerd geurloos poeder dat geuren afbreekt en desinfecteert. Het is biologisch afbreekbaar en breekt af tot zuurstof, water en natuurlijke zouten. Geschikt voor binnen en buiten. Verwijderd organische vervuiling zoals vetten, schimmels, algen en bladvlekken.

Stain-Proof Original beschermt het oppervlak tegen water, olievlekken, uitslag op stenen, vries-/dooischade. Houdt schimmel, groene aanslag en mosgroei onder controle. Het is een ademend product wat waterdamp wat onder de steen zit laat ontsnappen zodat het vocht niet gevangen blijft zitten. Geschikt voor binnen en buiten.

Intensifia is een ademende kleurverdieper met bescherming tegen water, olievlekken, vuil en voedselresten, geschikt voor alle steensoorten. Intensifia brengt de originele kleur van tegels, klinkers, etc. terug. Bevat hetzelfde bestanddeel als Stain-Proof Original en geeft dus eenzelfde werking. 2 in 1. Geschikt voor binnen en buiten.

Rejuvenata Active en Rejuvenata zijn geconcentreerde schoonmaakmiddelen voor het onderhoud van natuursteen en overige steensoorten. Geschikt voor binnen en buiten.